Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:292380 kpl

Itäeuroopanpaimenkoirapentue suunnitteilla

Ensisijaisesti etsin tuleville pennuille aktiivisia, rakastavia koteja, jossa niistä tulee perheenjäseniä. 

Pidän myös tärkeänä sitä, että pennut tullaan käyttämään virallisissa terveystutkimuksissa aikuisiällä (18kk - 2 vuoden iässä). Osa terveystutkimuskuluista kuuluu pennun hintaan, joka palautetaan virallisten terveystutkimusten jälkeen.

Pentueen teetän rakkaudesta rotuun ja toivon yhteydenpitoa koiran elämän käänteistä, terveydestä ja luonteesta silloin tällöin tai näissä tapahtuvien muutosten yhteydessä. 

Pennut kasvavat  normaaleissa kotiolosuhteissa arjen keskellä, tottuen normalin arjen ääniin ja askareisiin. 

Pennut tulevat tutustumaan kaikenlaisiin ihmisiin, oman lauman turvallisiin koiriin, sekä pentujen kanssa puuhaillaan ja tutustutaan kehityskauden mukaan uusiin asioihin ja ympäristöihin.

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon iässä, useaan kertaan madotettuina, rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina, kera pentupaketin, hoito-ohjeiden sekä kasvattajan 24/7 tuen.

Ei näyttely, koe tai kilpailu vaatimuksia, niistä innostuneille kuitenkin tukea ja ohjausta tarvittaessa.

Tulevasta yhdistelmästä ei myydä ensimmäiseksi koiraksi.

Jos koet olevasi sopiva Karelian Guard pennun omistaja, ota rohkeasti yhteyttä ja kerro kattavasti millaiseen kotiin pentu pääsisi. 


Titta Mahonen
+358 409117555 / karelianguard (a) hotmail.com ( korvaa (a) merkki @ merkillä ) Jos en ennätä vastaamaan puhelimeen laitathan viestin niin soitan takaisin, kun ehdin tai soittele myöhemmin uudestaan.